Clenrock, de opkomende speler in het maken van WordPress sites!

Posted by:

Clenrock is een nieuw webdesign bedrijf die zich vooral richt op het maken van professionele WordPress sites. Onze doelgroep hierbij is de kleine ondernemer. We zien vaak dat kleine ondernemers en ZZP’ers slecht te vinden zijn online, omdat ze helemaal geen website hebben. Wij willen deze kleine ondernemers helpen om goedkoop voor hen een website in elkaar te zetten.
Wij zijn een jong en gedreven team met veel kennis van computers en webdesign. Wij maken met veel plezier speciaal voor jou een website. Wij focussen vooral op het maken van de website, maar kunnen zo af en toe ook helpen met het ontwerpen ervan of bijvoorbeeld foto’s aanpassen in Photoshop.

Ben jij nou een kleine ondernemer (die natuurlijk hard wilt groeien) en wil je graag het maken van een website uit handen geven? Neem dan met ons contact op en we gaan kijken hoe we je kunnen helpen!

Op dit blog gedeelte staat nu nog niet zo veel, dit is namelijk de eerste post. We zullen hier in de toekomst misschien een aantal WordPress lessen neerzetten, met een video erbij, hoe jij zelf je site aanpast. Ook komen er misschien posts met tips hoe je bijvoorbeeld SEO (search engine optimization) doet en hoe je dit implementeert in je website. Zo kom jij ook hoger in Google terecht en ben je dus ook beter te vinden.

0
  Gerelateerde Posts
  • No related posts found.

Add a Comment